Джъстин Бийбър
Джъстин Бийбър / Gulliver/Getty Images
Джъстин Бийбър направи разкрития за „огромните възходи и падения“, които е преживял по пътя си от любимец на всички тийнейджъри към „най-осмиваната, съдена и омразна личност в света“.

В обширна публикация в Instragram през празничния уикенд, 25-годишният поп феномен разсъждава върху това как изстрелването му към славата като дете е довело до депресия и непокорност, които са го отвели до злоупотреба с наркотици и неговото превръщане в „отвратителен, неуважителен към жените и агресивен“ човек.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope you find time to read this it’s from my heart

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на




"Дистанцирах се от всички, които ме обичаха, и се криех в черупката на човека, който бях станал", пише той. "Другите правеха всичко за мен, така че аз никога не научих основите на отговорността", казва Бийбър, като сподели, че до 18 г. не е имал "умения за реалния свят", въпреки "милионите долари и достъпа до всичко, което е искал".

Бийбър рязко прекъсна турнето си през 2017 г. Този ход дойде, след като суперзвездата започна да става все по-известен със своите лудории, отколкото с музиката си, между които инцидент с удар на фотограф с колата му.

Ето кои са най-известните левичари в света (ВИДЕО)

Звездата се сблъска с проблеми със закона при инциденти, включващи автомобилни гонки из Маями и хвърляне на яйца по къщата на съсед. През 2017 г. Китай заяви, че Бийбър не е добре дошъл за концерти в страната поради "лошото си поведение", като заяви, че трябва още много да порасте.

Джъстин Бийбър и предизвикателната битка с депресията

В своята равносметка в Instagram Бийбър заявява, че бракът му с модела Хейли Болдуин, заедно с подкрепата на приятелите му и вярата му, помагат да вкара живота си в правия път.

„За щастие Бог ме благослови с изключителни хора, които ме обичат“, каза той. "Всичко това, когато всичко е против теб, те кара да продължиш да се бориш."
 
 
БГНЕС