Макар малко да сме уморени от постоянното и натрапчиво присъствие на семейство Кардашиян, то със сигурност ще продължи да предизвиква нашето любопитство. Ето няколко любопитни факта за клана Кардашиян:

Първата работа на Кендъл Дженър  

Полусестрата на Ким Кардашиян успява да се прочуе като модел и телевизионна звезда и е една от най-популярните личности в шоубизнеса в момента. Макар че е на крехката възраст от 22 години, тя вече е милионер, а състоянието и се оценява на над 4 милиона долара. Първата и работа обаче е далеч от бляскава -  налагало и се е да разхожда стотици кучета по улиците на Eл Ей. Самата Кендър не се срамува от това и дори казва, че истински се е забавлявала.

Тегне ли зловещо проклятие над клана Кардашиян (ВИДЕО)

Клои Кардашиян се жени 30 дни след запознаството със съпруга си   

Kлои Кардашиан се запознава с Ламар през 2009. След като  се срещат около 3 седмици – двойката решава , че е готова за по-голяма крачка и на тридесетия ден от запознаството си встъпват в брак. Да, любовта може да те накара да правиш необмислени неща. За съжаление реалността е по-различна от романтичен холивудски филм и двойката се развежда 4 години по - късно.

Kлои Кардашиан
Gettyimages

Първата среща на Ким Кардашиян

Първата среща на Ким Кардашиян е с племенника на Майкъл Джексън – Ти Джей Джексън, който по онова време е част от платинената бой банда 3Т. Ти Джей бива подложен на подигравки от медиите и феновете, тъй като младият певец води Ким в „Макдоналдс“. Ако любовта е истинска, това не би било от значение за влюбените, но все пак, няма ли да е добре да се постараеш малко повече за първата си любовна среща с Ким Кардашиан?

Ким Кардашиян
Gettyimages

Кайли Дженър не отива на абитуриентския си бал

Красавицата Кайли така и не отива на абитуриентския си бал, тъй като и се наложило да започне частно обучение в дома си. Тя разказва, че за нея това е било тежък емоционален момент. Наложило и се да спре да следва всичките си съученици в социалните мрежи, за да не вижда снимки от бала и да се разстройва. „Сигурно всичките ми съученици си мислеха, че ги мразя заради това“ казва Кайли в интервю. Ето че славата си има цена и тя понякога е възможността просто да бъдеш „нормален“.

Кайли Дженър
Guliver/Getty Images

Ким Кардашиян печели „Златна малинка“ за  подържаща роля  

„Златната малинка“ е точно обратното на „Оскарите“. Това са наградите за най-лошите филми и най-слабите актьори в света. Е, Ким Кардашиан може да се похвали с награда за „най-лошо изиграна потдържаща роля“, благодарение на изпълнението си във филма от 2013 година – „Брачната съветничка“. Критиката  оценява играта на Ким като „ужасна“, но пък според нас, тя винаги е приятна за гледане.

Ким Кардашиян
БГНЕС

И още по темата:

Код „секси“: Най-щедрите деколтета на Ким Кардашиян (СНИМКИ)

Когато си само на 19 години, а вече имаш 4 имения и милиони долари

ГАЛЕРИЯ: Ким Кардашиян - секси, изкусителна и скандална

Полуголата Ким Кардашиян разкри как влиза във форма след празниците (СНИМКИ)

Какво би правила Ким Кардашиян, ако не беше известна (СНИМКИ)

Риалити кланът Кардашиян посети за първи път Армения

Ново бебе в клана Кардашиян: Клои стана майка на момиченце

Най-досадните звезди в шоубизнеса (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук