Когато става дума за холивудски знаменитости, никой от нас не се изненадва, че са се подлагали на козметични манипулации. Но звездната фамилия Кардашиян  успява да ни изненада със своите странни, неочаквани, а и понякога направо шокиращи процедури, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето някои от тях:

Вампирска маска за лице 

Шампион в категорията “най-странна разкрасителна процедура” безспорно е “вампирската маска за лице”, за която Ким Кардашиян сподели през 2013. Манипулацията включва нанасянето на кръвта на пациента върху кожата с цел подобряване на тена. Впоследствие самата Ким сподели, че съжалява за процедурата. Причината? Маската явно била болезнена, а заради бременността си с първата ѝ дъщеря Норт, риалити звездата не можела да ползва болкоуспокояващи.
 

Импланти в задните части

Задните части на Ким Кардашиян получават толкова внимание, че сами по себе си могат да бъдат считани за знаменитост. Доказателство за това са както десетките статии написани по техен адрес, така и култовата фотосесия на Ким за списание “Paper”, чиито фокус са те. Мнозина (сред които няколко световноизвестни хирурзи) твърдят, че тази част на тялото на звездата е била подсилена с помощта на пластичната хирургия. През последните години, за постигането на подобен силует се използват редица процедури, вариращи от инжектирането на мазнина до слагането на импланти. Ние не знаем дали и на кой вариант се е спряла Ким и затова няма да спекулираме.

Бульон от кости

За разлика от повечето хора, Кайли Дженър започва деня си не с чаша чай или кафе, а с... бульон от кости. Причината за това е високото съдържание на полезни вещества в напитката. Множество изследвания сочат, че тя подпомага храносмилането, имунната система и производството на колаген. И ако това не звучи достатъчно здравословно, то Кайли споделя, че освен бульона сутрин пие и сок от целина.
 

Корсет за отслабване

Корсетите за отслабване изглежда са любим уред на голяма част от семейство Кардашиян. Ким, Клои, Кортни и Кайли всички споделят, че ги ползват редовно. Корсетът представлява нещо като широка лента, която се носи около кръста и вибрира. Създателите на уреда са категорични, че той топи мазнини без нужда от упражнения, но подобни смели твърдения засега не са доказани научно.