Животът на семейство Кардашиян е под прожекторите от години, като всяко тяхно действие се отразява от световните медии. В центъра на повечето новини и скандали стоят сестрите Кардашиян, като не случайно те са и основни персонажи в риалити предаването „Животът на Кардашиян“, пише каналът "Celebrity Box" във vbox7.

Кортни Кардашиян

Родена е на 18 април 1979 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Кортни е риалити звезда, модел, актриса и създател на модни линии, парфюми и козметика.
Със Скот Дисик започват да излизат през 2006 г. Двамата имат три деца – Мейсън, Пенелъпи и Рейн. Двойката се разделя през 2017 година, когато Кортни започва да излиза, със значително по-младия от нея модел Юнс Бенджима.

Ким Кардашиян

Ким е родена на 21 октомври 1980 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е американска риалити звезда, модел, актриса и създател на модни и козметични линии. Ким е известна с порно клип, който ѝ носи 5 млн. долара след съдебен спор.

Има три брака, като от последния с рапъра Кание Уест има четири деца. В началото на 2021 г. двамата се развеждат.

Клои Кардашиян

Клои е родена на 27 юни 1984 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е риалити звезда, телевизионен водещ и част от създаването на няколко модни линии и парфюми.

Има един брак заедно с баскетболиста Ламар Ордом. От връзката си с Тристан Томсън има дъщеря.
 

Кендъл Дженър

Родена на 3 ноември 1995 г. в Лос Анджелис, Калифорния, в семейството на Брус (днес Кейтлин) и Крис Дженър. Кендъл е модел, снима се за списания като Harper's Bazaar, Vogue и Maire Claire и дефилира за най-големите световни модни брандове. Заедно със сестра си Кайли създават модни и козметични линии, като двете пишат и книга. В момента Кендъл излиза с баскетболиста Девин Букър.

Кайли Дженър

Кайли е родена на 10 август 1997 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е риалити звезда в предаването „Животът на Кардашиян“, модел, бизнесдама и създател на модна и козметична марка. Влиза в множество класации, като влиятелна личност с изключително голям брой последователи в Instagram. През 2017 г. започва да излиза с рапъра Травис Скот, с когото имат дъщеря – Сторми. Двойката обявиха преди броени дни, че са в очакване на второто си дете.