/ Guliver/Getty Images
Семейство Кардашиян разполага с 24-часова охрана 7 дни в седмицата, след като моделът и риалити звезда Ким стана жертва на грабеж миналата година, пише Контакт мюзик.
 
През октомври миналата година няколко души, облечени в полицейски униформи и маски нахлуха в хотелската стая на Кардашиян в Париж, където 36-годишната тв звезда бе за "Седмицата на модата". Те я заплашиха с пистолет, след което я вързаха и задигнаха всичките лични бижута на звездата.
 
Въоръжени мъже нападнаха и ограбиха Ким Кардашиян (ВИДЕО)

Общата стойност на откраднатото възлиза на 9 млн. евро, като само един пръстен на Кардашиян се оценява на 4 млн. евро. Това беше и най-големият обир във френската столица за последните 20 години.
 
След инцидента Ким поискала денонощна охрана както за себе си, така и за майка си Крис, сестрите Кло и Къртни, брат си Роб, както и за полусестрите Кендъл и Кайли.
 
Според близки до фамилията източници, „неприкосновеността на личния живот и сигурността са се променили не само за нея, но и за цялото й семейство. Те имат охранители почти през цялото време, когато са навън.
 
Тегне ли зловещо проклятие над клана Кардашиян (ВИДЕО)

След обира бившият охранител Паскал Дювиер е уволнен и в момента семейството е обградено от нов екип за сигурност.
 
Само преди дни бе съобщено, че и полусестрата на Ким - 21-годишната Кендъл също е станала жертва на грабеж, след като миналата седмица от дома й в Холивуд Хилс са откраднати бижута на стойност близо 200 000 млн. долара.
БГНЕС