Кучетата се третират не само като най-добрия приятел на човека, но и като кралски особи
Намирането на кралски персонал се оказва изключително трудно. Освен да са вежливи и с внимание към детайла е необходимо да спазват и някои, на пръв поглед, странни изисквания. Ето и кои са най-нестандартните неща, които трябва да спазва персонала в Бъкингамския дворец.

На детегледачките не е позволено да използват обръщението „деца“

Въпреки че „деца“ е доста нормална дума, на бавачката на Кейт Мидълтън, Мария Борало, и е забранено да я използва. Децата трябва да бъдат наричани с имената им в знак на уважение към тяхната индивидуалност. Тази идея идва от колежа Норланд, където детегледачките се обучават да работят за богати семейства.

Домашно приготвени ястия за коргитата на кралицата

Кучетата се третират не само като най-добрия приятел на човека, но и като кралски особи. Според бившия готвач Дарън Макгрейди на коргитата им се предлагат домашно приготвени ястия. Те имат свое собствено меню с прясна храна, която включва заек, черен дроб, зеле и ориз.

Не се допускат сурово месо, корички на сандвичите и чешмяна вода

За да се предпазят от хранително отравяне кралските особи избягват да ядат всякакви храни, които представляват риск, като например суровото месо. Забранено е пиенето на чешмяна вода по време на пътуване, екзотични или пикантни храни, както и коричка на сандвичите.

Морковите за конете трябва да бъдат с определена дължина

Не само коргитата, но и конете се третират като царе. На тях трябва да им се дават моркови с размер, колкото пръст и обелени. Тъй като понякога кралицата ги храни сама, дължината трябва да е идеална.

Децата трябва да се насърчават да играят отвън

Детегледачките, които се грижат за кралските наследници минават през специално обучение, в което един от акцентите е, че децата трябва да се насърчават да играят на открито и да бъдат извеждани на чист въздух. Това насърчава преподаването чрез игра, като каране на колело, градинарство и игра с домашни любимци.

Чаят се приготвя по специфичен начин

Няма нищо по-британско от времето за чай, като кралското семейство има свои установени правила. За чаша чай е необходима чаена лъжичка билки, млякото се добавя последно, всеки чай се прави на определени градуси, които се измерват с термометър. За зеления чай са необходими 3 минути, а за черния – 5, като подсладителя е винаги мед.

Кралицата трябва да бъде поканена на вечеря по специален начин

За кралските особи обръщение като „Вечерята е на масата!“ е напълно неподходящо. Задължително е кралицата да бъде поканена на вечеря по учтив, но елегантен начин. „Ваше величество, вечерята е поднесена“ е една от най-приемливите обръщения към Елизабет II.