Всяко семейство има своите тайни, а британското кралско семейство не е по-различно. Разбира се, с изключение на факта, че техните тайни винаги се оказват публично достояние на целия свят. Каналът "Royal News" във vbox7 разказва за най-скандалните PR кошмари на кралското семейство.

Когато крал Едуард VIII се отказва от трона заради жена

Едуард VIII заема трона през 1936г., но се отказа от него година по-късно, за да може да се ожени за Уолис Симпсън. Тя има вече два развода зад гърба си и когато Едуард ѝ предлага брак, има социални и политически размирици. Английската църква забранява брака с разведена жена и той е принуден да се откаже от трона.

Този огромен кралски скандал променя линията на унаследяване изцяло, като определя 10-годишната принцеса Елизабет за бъдещата кралица на Англия.

Едуард VIII и съпругата му Уолис Симпсън
Gulliver/Getty Images

Едуард VIII е бил приятел с Адолф Хитлер

Чичото на кралица Елизабет II - Едуард VIII и съпругата му Уолис Симпсън са имали много срещи с Адолф Хитлер. Това е причината британското разузнаване да смята, че Симпсън предава на германците информация, която Едуард VIII не е дал. Британското правителство предприема мерки, за да запази това в тайна, но документ, публикуван през 1957 г., го потвърждава.

Кралското семейство за последно заедно (ГАЛЕРИЯ)

Принц Хари прекара един ден в рехабилитационен център

След като принц Хари признава на баща си принц Чарлз, че многократно е опитвал марихуана и е участвал в пиянски купони, 17-годишният принц Хари е изпратен в клиника за рехабилитация от наркотици за еднодневен престой. Длъжностно лице от двореца Сейнт Джеймс заявява, че това е начин „да научим за възможните последици от употребата на канабис“.

Забраненият филм за кралското семейство на Великобритания (ВИДЕО)

Принц Хари е хванат гол и сниман

Снимките на принц Хари го показват напълно гол, играейки билярд в Лас Вегас. 27-годишният принц беше на почивка, преди да бъде назначен да служи в Афганистан за британската армия. Той коментира, че в края на деня просто е разпуснал, без да мисли за последствията.

Голи снимки на принц Хари се появиха в интернет

Когато принцеса Маргарет се влюбва в женен мъж

Принцесата прекарва много време с офицера от Кралските военновъздушни сили капитан Питър Таунсенд и двамата в крайна сметка се влюбват. Проблемът е, че Таунсенд вече е женен. Скандалът избухва през 1953г., когато Таунсенд се развежда с жена си и веднага предлага брак на принцеса Маргарет. За съжаление, годежът се разпада две години по-късно.

Маргарет
Gulliver/Getty Images