Лас Вегас анатемоса хората, фотографирали принц Хари гол
Лас Вегас анатемоса хората, фотографирали принц Хари гол / снимки: Reuters

Лас Вегас обсипа с люти нападки "използвачите на принц Хари", фотографирали младежа гол, предаде Франс прес. Публикуваните снимки показват как принцът лудува в компанията на свои също разсъблечени приятели в американската "столица на хазарта".

"Онова, което се случва в Лас Вегас, нека по-добре си остане там, където му прилича - в Лас Вегас", отбелязва в публикация на цяла страница всекидневникът "Ю Ес Ей тудей".

"Син сити" - градът на греха, смята да си остане такъв и занапред. "Гневно ви осъждаме - вас, които забравихте отговорността пред своите приятели от Лас Вегас", се казва в статията. Рамкирана, издържана в черно и бяло, тя приканва читателите да подпишат качен в интернет "кодекс" за поведение в нощните среди на Лас Вегас.

Според този кодекс, уточнява сайтът visitlasvegas.com, всеки добър парти компаньон трябва да обещае, че няма да праща туитове и тагове, да публикува, разказва и пише каквото и да било за гуляйджийските изпълнения, достойни за премълчаване.

"Нека обърнем гръб на тези използвачи на принц Хари. Ще бойкотираме всички възможни празненства с тяхно участие, няма вече да си играем с тях", заплашват авторите на посланието и се обръщат към всички с въпрос: "Кой е с нас?".

Според сайта "кодексът на мълчанието" вече е подписан от 91 900 души.

Публикацията е "провокиращ начин да се напомни, че е важно да се познава "кодексът" и най-вече да бъде защитаван", обяснява Кети Тъл, вицепрезидент на Ел Ви Си Ви Ей - организацията, наблюдаваща начина на живот в Лас Вегас, "квазиправителствена служба" според нейния сайт.

Компрометиращите фотоси на 27-годишния принц Хари заляха интернет, след което бяха публикувани от британския таблоид "Сън", припомня БТА. Две замъглени голи снимки бяха публикувани първо от американския сайт за знаменитости TMZ.com в сряда. Според сайта те са направени в един от ласвегаските хотели през последния уикенд на партия "стрип билярд" (билярд със събличане).

Лас Вегас анатемоса хората фотографирали принц Хари гол
netinfo