След тежък ергенски купон 50-годишен мъж се събуди като герой от филм. На сутринта след ергенския уикенд в Блекпул той с изненада открил, че има нова татуировка. И то не къде да е, а на лицето.

След като се погледнал в огледалото, видял с изумление, че има татуирани очила, съобщава британският вестник "Мирър". Първоначално помислил, че приятелите му може да са си направили шега с него и да са нарисували „аксесоара“ с маркер. Бързо обаче установил, че рисунката не пада така лесно.

"Нямам спомен как е станало, понеже купонясвахме. Бил съм пиян. Когато се събудих на сутринта, си помислих, че някой е рисувал с маркер по лицето ми. Когато се прибрах вкъщи, всички ме зяпаха учудено, но някак привикнах с татуировката и първо реших да не я махам", споделя той.

Но една вечер, когато отишъл с приятели в кръчмата, започнали да го взимат на подбив. На сутринта мъжът се размислил за това как се чувстват приятелите и семейството му в негово присъствие и решил да не ги излага повече на присмех. Следващата му стъпка била да се освободи от татуировката, което се оказало поредица от нелеки процедури, отнели му две години.