Мик Джагър иска да осуети сватбата на Анджелина Джоли?
Мик Джагър иска да осуети сватбата на Анджелина Джоли? / снимки: Reuters, БГНЕС, архив

Нови слухове започнаха да се прокрадват в светското пространство. Името на рокаджията Миг Джагър напоследък е намесено в центъра на множество любовни триъгълници, четириъгълници и семейни скандали.

Едва затихнал огънят от новината за бившата първа френска дама Карла Бруни и любовните й отношения с музиканта и се появи ново шокиращо разкритие.

Оказва се, че тъмнокосата красавица Анджелина Джоли е разбила сърцата на много мъже, включително и това на рокаджията Мик Джагър, който междувременно планирал да развали сватбата й с Брад Пит.

Актрисата и певецът се познават много отдавна. Още през 1997 година Анджелина участва във видеоклип на Rolling Stones към песента "My Baby".

Въпреки че Мик е само четири години по-млад от бащата на актрисата, той се влюбил в нейната красота и чар, предава БГНЕС. Семеен приятел на Джоли разкри, че майката на звездата обичала Джагър и го одобрявала за съпруг на дъщеря си.

Но по онова време актрисата не искала да бъде под покровителството на никого. Анджелина яростно бранела бурната си младост с много наркотици и татуировки, но оттогава животът й коренно се е променил.

Сега Анджи има шест деца и съвсем скоро ще се омъжи за Брад, независимо от хилядите мъже, които искат сватбата да се провали.