Меган Маркъл в Woodstock Exchange
Меган Маркъл в Woodstock Exchange / Gulliver/Getty Images
Бившата херцогиня на Съсекс е готова да се появи в канадско реалити шоу за втори бракове с участието на сватбен стилист от Торонто и нейната приятелка Джесика Мълъри.

Бившата актриса от „Костюми“, която заедно със съпруга си принц Хари обяви миналия месец за оттеглянето си от кралското семейство, заяви, че ще се появи в реалити шоуто на известен сватбен стилист от Торонто заедно с приятелката си Джесика Мълъри.

Мегън Маркъл е готова да има участия в продукции на Netflix, потвърди източник пред „Контактмюзик”.

Те са хората, на които могат да разчитат Меган и Хари

Принц Хари преди това призна, че няма „друг вариант, освен да се оттегли от кралското семейство.

Херцогът на Съсекс каза в прочувствена реч: „И така, искам да чуете истината от мен, доколкото мога да споделя - не като принц или херцог, а като Хари, същия човек, който мнозина от вас наблюдавахте как раста през последните 35 години - но с по-ясна перспектива. Обединеното кралство е моят дом и място, което обичам. Това никога няма да се промени. Израснах, чувствайки подкрепа от толкова много хора между вас, и гледах как посрещате Меган с отворени обятия, след като ме видяхте да откривам любовта и щастието, на които се надявах цял живот. Знам също, че сте ме познавали достатъчно добре през всичките тези години, за да повярвате, че жената, която избрах за своя съпруга споделя същите ценности като мен. И тя го прави, и тя е същата жена, в която се влюбих”.
БГНЕС