/ Gulliver/Getty Images
Меган и Хари, които неотдавна оповестиха, че се отказват от задълженията си на висши членове на британското кралско семейство и ще прекарват голяма част от времето си в Северна Америка, могат да разчитат на неколцина приятели за изграждането на новия си, по-независим живот, пише в. "Дейли експрес".

Понастоящем Меган и Хари са в Канада заедно със сина си Арчи. Наблюдателите не изключват възможността те да се установят в Торонто, където бившата актриса пребивава, докато се снима в телевизионния сериал "Костюмари". Съпругата на принц Хари неведнъж е засвидетелствала любовта си към този град.

Хари и Меган
Gulliver/Getty Images

На кои приятели могат да разчитат Меган и Хари?

В Торонто живее Джесика Мълроуни - най-добрата приятелка на херцогинята на Съсекс. Джесика е ключова фигура в местния светски живот. Тя е омъжена за Бен Мълроуни, сина на бившия канадски премиер Брайън Мълроуни, и е приятелка със Софи Трюдо - съпругата на настоящия министър-председател Джъстин Трюдо.

Серина Уилямс оглави класация на Sports Illustrated за топ 50 на най-стилните спортисти
Gulliver/Getty Images

Близко приятелство свързва Меган Маркъл и с тенис звездата Серина Уилямс. Говори се, че двете са си допаднали "на мига". Меган редовно подкрепя Серина на мачовете й.
Тенисистката беше сред гостите на сватбата на своята приятелка с принц Хари и помогна за организацията на бебешкото й парти в Ню Йорк миналата година.

Заразителните усмивки на Опра
Gulliver/Getty Images

Според сп. "Хелоу" близка приятелка и довереница на Меган е и влиятелната медийна персона Опра Уинфри. Плод на общите усилия на Уинфри и принц Хари е документална поредица от шест части за Епъл Ти Ви Плюс, посветена на психичното здраве.

Опра Уинфри също беше сред гостите на сватбата на двойката.

Влиятелната персона отрича, че Меган и Хари ще й дадат ексклузивно интервю, но не крие, че подкрепя решението им да се оттеглят от кралските си задължения.

Меган и Хари Арчи
Gulliver/Getty Images

Близкият приятелски кръг на херцогинята на Съсекс включва и телевизионната водеща от САЩ Гейл Кинг. Кинг също отрича, че Меган и Хари планират да говорят пред нея в откровено интервю.

Приятелство от над 15 години свързва съпругата на принца с Хедър Дорак. Дорак е основателка на студио за Пилатес. Сред клиентките й са актрисата Ева Лонгория и манекенката Алесандра Амброзио.

Меган счита за своя близка приятелка и базираната в САЩ модна дизайнерка Миша Нону, за която масово се смята, че е я представила на принц Хари през 2016 г.

Приятелският кръг на Меган включва също директора на "Сохо Хаус" Маркъс Андерсън, Кийли Томас Морган - партньорка в пиар фирмата "Съншайн Сакс", сред клиентите на която са Леонардо ди Каприо и Дженифър Лопес, и Ник Колинс от агенцията за таланти "Герш", представляваща актьори като Тоби Магуайър и Джейми Фокс.

Меган и Хари
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА