Меган Фокс е смятана за една от най-красивите и най-атрактивни актриси в Холивуд
Меган Фокс е смятана за една от най-красивите и най-атрактивни актриси в Холивуд / Gulliver/Getty Images
Меган Фокс, някога смятана за една от най-красивите и най-атрактивни актриси, реши да обърне гръб на Холивуд, съобщава БГНЕС.
 
Една от основните причини за отказ от слава е желанието й да бъде напълно отдадена на семейството и майчинството. В професионалния си живот тя е ангажирана с хуманитарна работа, част е от телевизионно шоу, занимава се с дизайн и от време на време приема някаква и друга актьорска роля, припомня агенцията.

Жената с най-красивото лице в света: Как се промени горещата Меган Фокс (СНИМКИ)

меган фокс брайън остин грийн
Красавицата е омъжена за 12 години по-възрастния Брайън Остин Грийн Gulliver/Getty Images

Днес Меган е омъжена за 12 години по-възрастния Брайън Остин Грийн, с когото са заедно от 2004 г. насам. Фокс призна по-рано, че преди него е имала само двама мъже, тъй като е отгледана в строго и религиозно семейство.
 
Тяхната връзка е много бурна и "точката на кипене" настъпи през 2015 г., когато двойката обяви, че се развежда поради непреодолими различия. Въпреки това, вместо развод, последваха промени и дори раждане на трети син. Двамата крият подробности за личния си живот. Независимо от тяхното мълчание и мистерията около тях, изглежда всичко е наред. Често могат да се видят заедно в много романтични публични изяви.

Ударна доза сексапил от Меган Фокс (СНИМКИ)

Меган Фокс
Guliver/Getty Images


Няколко пъти вече тя говори открито за неприятностите по време на снимки и започва постепенно да се оттегля сцената. Меган Фокс продължава да приема някои по-малки роли и можем да я видим в телевизионно шоу, в което говори за археология, пътувания и неразгадани мистерии.
 
Успешно се занимава с дизайн на бельо и бански костюми. Тя е много отдадена на хуманитарната работа и дари пълния си хонорар от участие във видео на Еминем за безопасен дом за жени, жертви на домашно насилие. Изглежда, че актрисата е доволна от това, което прави и се радва на всеки един момент.

Меган Фокс
Guliver/Getty Images

И още новини от майката за пример:

Меган Фокс се отказва от еротичните сцени заради синовете си

Меган Фокс е сред най-горещите звездни майки (ВИДЕО/СНИМКИ)

Чаровният син на Меган Фокс се облича като принцеса (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС