Мария Илиева се е отдала изцяло на майчинството. Тя рядко дава интервюта и не е от жените, които търсят излишно медийно внимание, но един пост в Инстаграм прикова вниманието на всички нейни фенове, пише каналът "Music Virals" във vbox7.

Певицата сподели, че майчинството е вълшебно изживяване, изпълнено с безусловна любов, понякога пълно с изпитания, страхове и изтощение. "Да бъда майка е най-хубавия дар! Открих невероятна сила в себе си и нови, неподозирани способности 😊 Гледам усмихнатите личица на Александър и София, и душата ми прелива от щастие и благодарност! Изгарям от любопитство да разбера какви хора ще станат, ще бъда ли горда с начина, по който съм се справила с родителството", пише Мария към нови кадри от разходката ѝ с малката София.
 

Баткото Александър също помагал доста в отглеждането на сестра си София, а Мария е горда, защото възпитава в него чувство за отговорност.

Припомняме ви, че на 24 юни певицата стана майка за втори път, когато на бял свят се появи малката София. След изписването от болницата певицата и малката София бяха посрещнати у дома с ефектна торта в бяло и розово, както и с фигурки от захар, които посочват датата на раждането на бебето, часа, теглото и ръста.