Мария Илиева посрещна на бял свят своето второ дете. Момиченцето се казва София. Това потвърдиха от ПР екипа на певицата за NOVA.

Изпълнителката зарадва феновете си през април, когато сподели снимка на порасналото си коремче в своя Instagram. Тя написа: „С огромно щастие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме заедно в това пътешествие, наситено с любов, отдаденост и смисъл! Поздрав за всички #wonderwomen, които борят демографската криза напук на пандемията!💕Бъдете здрави и се обичайте!“.

Малко след като разбира щастливата новина, че очаква второ дете, Мария изкарва COVID-19, както споделя самата тя в интервю.
 

Докато беше бременна изпълнителката успя да създаде напълно самостоятелно песента „Любов“, която записа в домашното си студио, както и да влезе в образа на младата Йорданка Христова в българския сериал „Порталът“.  

Певицата вече има син Александър, който е на 3 годинки. Малко преди да роди, Мария сподели в интервю, че подготвят Александър за идването на бебето, а той често прегръща корема ѝ и казва „Много те обичам бебе.“.
 


Изпълнителката пазеше в тайна голяма част от личния си живот и до последно не разкри пола на бебето и как обмисля да се казва.