Певицата Бионсе
Певицата Бионсе / Guliver/Getty Images, архив
Майка на пет деца направи пародия на снимка на певицата Бионсе. Тази седмица звездата показа едномесечните си деца близнаци и съобщи имената им с впечатляващ фотос в социалната мрежа Инстаграм, който вече събра близо 9.5 милиона харесвания.

Бионсе показа близнаците си (СНИМКА)

На снимката Бионсе и близнаците са увити в лилав плат на цветя. Тя е със син воал на главата. Стилът напомня на снимката, с която певицата обяви бременността си.
 
 

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на

Ирландката от Корк Шарън Келуей се вдъхновила от американската звезда. 40-годишната жена позира в градината на дома си, прегърнала своите близнаци, които родила през февруари. Тя е обула чифт кецове, наметнала е цветно одеяло, а на главата си е сложила воал, който прилича на булчински.
 
Шарън смята снимката на Бионсе за нереалистична и това е причината да направи пародията, обяснява самата тя пред местно издание, цитирано от вестник „Сън“.
 
 

More from the photo shoot .... I wonder how many photos Beyoncé had to get through to get the right one. My 6 year old took the photos ... no qualifications and still did a mighty job

Публикувахте от Sharon Kellaway в 14 юли 2017 г.
Майката на пет деца се чуди колко снимки си е напрала певицата, преди да избере „правилната“, която да публикува в социалната мрежа.

Шарън споделя, че майсторът на нейните снимки е едно от децата й, което е на шест години.

Веселата фотосесия се превърна в хит, след като онлайн издания по света отделиха място за нея. Ирландката не крие изненадата си от това.