Някои хора смятат, че романтична среща с по-млад човек не звучи идеално, а да стартират връзка си е направо абсурдно. Тогава започват въпросите: "Ами ако не е толкова зрял/а? Ами ако не искаме едни и същи неща в живота? Ами ако нямаме сходни интереси?", както и други подобни. Истината е, че разликата в годините се отразява в доста от случаите, но тези знаменитости доказват, че годините за тях не са проблем, пише каналът "Stars News" във vbox7

Бритни Спиърс и Сам Асгари се познават от 2016 г., а любовта им пламва почти веднага. Тя е на почти 40, а той на 27, но годините не са пречка за тях и нещата между тях изглеждат доста сериозни. Бритни и Сам се сгодиха преди няколко седмици и изглежда, че подготвят сватба.
 

Оливия Уайлд и Хари Стайлс са гаджета от тази година, двамата дори бяха заедно на романтична ваканция в Италия. Актрисата е на 36 години, а Хари е на 27. 

Приянка Чопра и Ник Джонас са една от най-обичаните холивудски двойки, които също имат разлика в годините. Двамата са щастливо женени, а годините на са проблем за тях. Приянка е на 39 години, а Ник на 32.
 

Марая Кери и Браян Танака - тя на 51, а той на 38. Двамата не са коментирали никога официално връзката си, но е известно, че танцьорът и певицата са заедно от няколко години.

Мадона и Аламалик Уилямс са друга светска двойка, за която годините нямат никакво значение. Кралицата на поп музиката е на 63 години, а той на 26, а тя често споделя палави фотоси с младото си гадже.