Всички следят живота на известните личности. Особено техните връзки, сватби и раздели. Някои звездни двойки блестяха на кориците на всички списания, но днес дори сме забравили, че някога са били заедно. Вижте ги в канала  "Top Of The Tops"  във vbox7:

Джо Джонас и Джиджи Хадид

Връзката им започна през 2015 г., но продължи едва шест месеца. Причината за раздялата им е натоварения им график, заради който не могат да се видят.

Джо Джонас и Джиджи Хадид
Gulliver/Getty Images

Джъстин Тимбърлейк и Фърги

Тяхната връзка започва през далечната 1997 г., но продължава само една година. Като причина за раздялата им Фърги посочва факта, че тя е шест години по-възрастна от Тимбърлейк.

Джъстин Тимбърлейк и Фърги
Gulliver/Getty Images

Том Круз и Шер

На пръв поглед връзката им изглежда невъзможна, тъй като Шер е с 16 години по-възрастна от Том Круз. Колко дълго са продължили отношенията им не се знае. Известно е, че връзката им започва през 80-те, не продължава дълго, но те все още са в приятелски отношения.

Шон Комбс и Дженифър Лопес

Когато Шон Комбс наричаше себе си все още Пъф Деди той и Джей Ло бяха една от най-известните светски двойки. След година и половина заедно, те се разделиха. Причината за края на отношенията им е разправия в заведение, след което той и Лопес са арестувани.

Лени Кравиц и Никол Кидман

За Лени Кравиц и Никол Кидман се знае, че са имали кратка връзка през 2003 г., малко след като тя и Том Круз се разведоха. 14 години по-късно двамата шокираха всички, като споделиха, че те не само са били гаджета, но и, че са били сгодени.

Лени Кравиц и Никол Кидман
Gulliver/Getty Images