Животът на британското кралско семейство се различава от този на останалите хора. Но със сигурност, когато става за въпрос за вечерно гледане на любими телевизионни шоута и сериали, кралското семейство по нищо не се различава от нас самите. Всички те, от кралицата до малкия принц Джордж, признават, че с удоволствие сядат да гледат любимите си предавания вечер, стига да имат свободно време. Вижте в канала "Royal News" във vbox7 някои от любимите предавания и сериали на кралското семейство :

Кралица Елизабет II

Кралицата е голям фен на сериала „Имението Даунтън“ (Downton Abbey). Тя с удоволствие сядала да го гледа и обичала да отбелязва грешките в сценария, защото добре познавала замъка Хайклиър, който бил използван за снимките на сериала.

Сред най-любите и телевизионни предавания били „The X Factor“, „Британия търси талант“ (Britain's Got Talent) и „Coach Trip“. Говори се, че Елизабет с интерес гледала и сериала „Короната“ (The Crown), посветен на британското кралско семейство.

Имението Даунтън
Gulliver/Getty Images

Принц Чарлз и Камила

Принцът признава, че той и жена му Камила, с удоволствие гледат сериала „Полдарк“ (Poldark), а херцогинята на Корнуол била фен и на „Имението Даунтън“ (Downton Abbey).

Принц Уилям и Кейт Мидълтън


В радио интервю за BBC през 2017 г. принцът разкрива, че двамата с Кейт са големи фенове на сериала „Вътрешна сигурност“ (Homeland), както и на „Игра на тронове“ (Game of Thrones).

Вътрешна сигурност
Gulliver/Getty Images

Друг техен любим сериал бил „Самотно дърво на хълма“ (One Tree Hill).

Самотно дърво на хълма
Gulliver/Getty Images

Уилям разкрива, че любимото телевизионно предаване на Кейт е танцовото шоу „Strictly Come Dancing“, което се излъчва от BBC и е аналог на американското шоу „Dancing with the Stars“.

Принц Хари и Меган Маркъл

Подобно на кралицата, двамата харесват сериала „Короната“ (The Crown), а сред любимите им телевизионни шоута са „The Voice Kids“. Хари е фен и на Британия търси талант (Britain's Got Talent), а Меган признава, че когато е живеела в САЩ, любимото и риалити шоу е било „Истинските домакини от Бевърли Хилс“ (“Real Housewives of Beverly Hills”).

шоу
Gulliver/Getty Images

Принц Джордж

Малкият принц бил голям фен на анимационния сериал „Пожарникарят Сам“ (Fireman Sam).

След като чули, че Джордж обича шоуто, създателите на програмата направили еднократен специален епизод, наречен "Принцът на Понтипандия" (The Prince of Pontypandy), в който малкия принц отива на кралско посещение в родния град на пожарникаря Сам, наречен Понтипандия, и даже накрая се превръща в герой участвайки в опасна мисия с хеликоптер.

Пожарникарят Сам
Gulliver/Getty Images