Лил от Стъклената Къща гостува на VIP Brother 2013
Лил от Стъклената Къща гостува на VIP Brother 2013 / Нова тв

Миналата вечер Къщата на VIP Brother 2013 се сдоби с нов Съквартирант. Победителят от Стъклената Къща Лили Иванова – Лил посети изненадващо финалистите, прекрачвайки прага малко преди вечеря. Лил беше посрещната изключително емоционално от Златка Димитрoва, с която се запозна на Мисия в Стъклената Къща. Лил не пропусна да изрази радостта си, че е гост във VIP Brother 2013 и успя веднага да изненада търсещите новини звезди с общи познати.

Ден преди големия финал на VIP Brother 2013 между Съквартирантите за пръв път ще възникне конфликт, който не е продиктуван от събитията и взаимоотношенията в Къщата. В резултат от представените шокиращите кадри на сблъсъци между протестиращи студенти и полицията, днес Съквартирантите ще потърсят сметка на топмодела Мариан Кюрпанов за избора му да опита късмета си в чужбина, подобно на много други българи.

Тази вечер зрителите ще видят последната забавна Мисия на звездните финалисти. Съквартирантите ще разполагат с 15 минути, за да се справят с даденото предизвикателство.