/ Gulliver/Getty Images
Изпълнителката на Venice Bitch Лана Дел Рей, с истинско име Елизабет Улридж Грант, беше с лъскава маска, но на дупки, на събитието в Лос Анджелис, заради която стана обект на критики, съобщава „Мирър“.

Лана Дел Рей разгневи феновете си с видео

Лана популяризира новата си поетична книга „Violet Bent Backwards Over The Grass“ по време на събитието с фенове.

View this post on Instagram

Impromptu signing

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on


Бляскавата звезда, чиито руси кичури бяха хванати на тила й, седеше в ограден район, за да чете откъси от поезията си.

По-късно певицата позира за снимки за феновете, докато носеше бляскава маска за лице, която беше доста рехава и на дупки.
По-малката сестра и фотографка на Лана Каролайн 'Чък' Грант отрази събитието в Instagram с емисия на живо, но в коментари на кадрите феновете бързо се оплакаха от маската на лицето на сестра й заради пандемията COVID-19.

Един от последователите й пише: "Защо е на събитие с куп хора, носеща мрежеста маска? Обичам Лана, но това е невероятно безотговорно."
Накрая фен на Лана коментира: „Лана е пораснала жена и не бива да й казваме какво да прави, НО носенето на #тази маска е опасно за нея и за другите... Това е много безотговорно.“

Чък обаче бързо се захвана със защитата на сестра си, като отбеляза, че певицата се е държала на разстояние от феновете и е дала отрицателен тест за коронавирус преди събитието.

Чък написа: "Тя е на повече от два метра разстояние и е направила отрицателен тест, така че споко."


На друго място друг фен твърди, че маската има прозрачен вторичен слой под мрежата.

Те написаха: "Момчета, маската има полупрозрачен слой под мрежата. Успокойте се."
БГНЕС