Къртицата излиза наяве в Базата
Къртицата излиза наяве в Базата / Къртицата 2: Разтърсване

Зрителите ще дадат своя вот за Къртица, а самата Къртица за първи път ще излезе тази вечер от своето мистериозно прикритие, за да поиска помощ от главния редактор Ники Николов. Каква е причината за рискованата поява и за какво ще помоли Къртицата, предстои да видите в живото предаване тази вечер от 20.30 ч. Днес ще стане ясно и дали Групата ще приеме Изкушението да узнае какво се е случило на тази странна среща и ще може ли да плати цената на истината.

Тази вечер супергероите ще се впуснат в деветото Предверие на Къртицата 2, което ще ги затрупа с пясък до раменете и ще пусне в капсулираното пространство около главите им буболечки. Изпитанията няма да спрат дотук, защото 10-тимата участници ще се превърнат във водни трафиканти за екшън битката на Нови Искър. Плуване, джетове и шамандури с флагчета, ще мобилизират спортния дух на Заселниците, които разделени по двойки ще щурмуват целта.

По-малко от месец преди големия финал в Къртицата 2, участниците ще споделят кой според тях е най-достоен да спечели играта и кой е техния заподозрян за Къртица. Модната редакторка Марина Мицич няма да се справи с емоционален срив, който започва от спор с Ивайла Бакалова. Страданието на Мицич ще излезе извън контрол и тя неколкократно ще призове всички да я номинират, за да напусне играта. Какво мислят съотборниците й в Базата за тази женска истерия и кого ще посочат зрителите за Къртица, предстои да видите в епизода тази вечер.