Често през летните месеци изпадаме в ситуация, в които не знаем къде да прекараме ваканцията си. На помощ идва астрологията, която може да ни подскаже какъв тип почивка е подходяща за зодията ни, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и предложенията ни за идеалната ваканция за всеки зодиакален знак:

Овен

Овенът обича да се чувства продуктивен по всяко време на годината. Затова подходящ избор за него са места, които са с възможност за практикуване на физически активности. Те го зареждат с адреналин - сърфинг, каякинг, гмуркане.

Телец

Телецът обича комфорта и лукса. Предложението ни е свързано с приключенския къмпинг, но без да се прави компромис с условията - всеки представител на тази зодия би се чувствал прекрасно в луксозна каравана на брега на морето.

каравана
iStock/Getty Images

Близнаци

Близнакът обича разнообразието и приключенията. Перфектната идея за него е дълго пътешествие с мотор по живописни пътища, като предварително си е маркирал всички специални места, на които си струва да спре.

пътешествие с мотор
iStock/Getty Images

Рак

Ракът се чувства най-добре, когато прави добро. Участието в инициатива с екологична или хуманитарна цел ще му донесе дълбоко удовлетворение.

Лъв

Лъвът бързо се отегчава. Дълъг круиз на голям кораб ще му даде възможност едновременно да покори нови хоризонти, но и да завърже редица запознанства.

кораб
iStock/Getty Images

Дева

Също като Рака, тази зодия копнее да се бори за висша хуманитарна цел. Съветваме я това лято да проучи в какви регионални доброволчески проекти може да се включи, за да направи средата, в която живее, значително по-приятна.

Най-съкровеното желание на всяка зодия (СНИМКИ)

Везни

Везните имат нужда от уединение и спокойствие, за да избистрят мислите си. Пътуването до нови места може да бъде изключително стресиращо и изморително. Съветваме ги да прекарат известно време вкъщи, за да подредят приоритетите си и да осмислят бъдещите си цели.

Скорпион

Скорпионът копнее за културно удовлетворение и активности, които да обогатят общата му култура. Подходящ избор са дестинации с богата културна история и многобройни места за изкуство.

замък
iStock/Getty Images

Стрелец

Стрелецът жадува да намери покой сред природата. Живописна гледка, палатка, лагерен огън и хубава храна - това е представата му за перфектно лято.

Козирог

Козирогът обича да пътува, но заради практичната му натура се въздържа от прахосване на пари и винаги търси най-изгодната алтернатива. Предлагаме му да избере няколко ключови дестинации, които винаги е копнял да посети, и да избере опцията за Airbnb нощувка.

Трите изречения, които и описват идеално нрава на всеки знак от зодиака (СНИМКИ)

Водолей

Използвайте това лято, за да осъществите своята дългоочаквана духовна и физическа трансформация. Изберете тиха и живописна дестинация, в която имате опция да запишете курс по йога за начинаещи.

Риби

Артистичната ви натура ще се почувства невероятно на голям музикален фестивал. Неслучайно лятото е сезонът на концертите, като имате и голям избор от стилове и дестинации.
 
Edna.bg