Кристина Агилера може да стане лице на сайт за закръглени жени
Кристина Агилера може да стане лице на сайт за закръглени жени / снимки: Reuters

Певицата Кристина Агилера получила предложение за 3 милиона долара да стане новото лице на сайт за запознанства за закръглени жени.

Звездата привлече вниманието с вариращото си тегло в последните месеци, но неотдавна накара критиците да млъкнат, като заяви: "Предизвикателството, което винаги е стояло пред мен, е да съм много слаба, но сега съм с по-закръглени форми и, разбира се, ми харесва да показвам бюста си".

Ръководството на сайта The Big and the Beautiful за самотни жени с наднормено тегло, помолило поп звездата да стане негово лице. В писмо, публикувано от сайта TMZ.com, бившата победителка в конкурса "Следващият топ модел на Америка" и президентка на компанията Уитни Томас пише: "Следя кариерата на г-жа Агилера и смятам, че тя би била идеална за новото лице на марката...Надявам се да прояви интерес към тази възможност", посочва БГНЕС.

31-годишната Агилера не е първата знаменитост, която получава предложение от сайта. Певицата Адел също получи подобна бизнес възможност, но я отхвърли.

Кристина Агилера може да стане лице на сайт за закръглени жени
netinfo