/ Gulliver/Getty Images
Най-малкият наследник на британското кралско семейство – бебето Арчи, вече може да пълзи. За това се похвалиха родителите му херцогиня Меган и принц Хари, които посетиха военни семейства в Уиндзор в сряда.

4-месечният Арчи направи дебюта си в Африка (ВИДЕО) Тази седмица Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор става на шест месеца и както повечето бебета на тази възраст и той може да се „похвали” с ново умение. Меган е разговаряла с една от съпругите на военни. Ейми Томпсън, чийто съпруг е свързан с военната част Уелска гвардия, споделя:  „Дъщеря ми Ейрис е на същата възраст като Арчи. Говорихме си за децата ни, които започват да пълзят – тя е просто нормална майка и беше като да говориш с приятел”.
 
Принц Хари и съпругата му Меган кръстиха сина си Арчи в тесен семеен кръг Арчи се роди на 6 май 2019 г. Два месеца по-късно беше кръстен в Частния параклис на замъка Уиндзор. Първата му публична поява беше дни след раждането, като Меган и Хари го представиха за минути пред фотографите и британската общественост. След това публикуваха снимки от кръщенето му. Публичния си дебют Арчи направи на четири месеца в Южна Африка, където херцозите на Съсекс бяха на десетдневно посещение.

И още:

Меган и Хари показаха бебето си на света (ВИДЕО/СНИМКИ)

Меган Маркъл роди момченце (ОБЗОР)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук