Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Принц Хари и съпругата му Меган, херцогинята на Съсекс, публикуваха нова снимка на едномесечния си син Арчи днес по случай Деня на бащата, предаде ДПА.
 
„Честит Ден на бащата! И с пожелания за много специален първи Ден на бащата на херцога на Съсекс (Хари)“, пише кралската двойка на официалния си акаунт в Инстаграм.
 
Черно-бялата снимка на Арчи го показва как държи, както изглежда, лявата ръка на Хари, на която се забелязва венчалната халка на принца.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex © SussexRoyal

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на


 
Предишната снимка на Арчи, публикувана в Instagram профила на двойката, беше заснета от принц Хари.

На нея Меган държи сина им на фона на едно от любимите цветя на принцеса Даяна.
 

 
Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор се роди на 6 май. Кралското бебе е седми по ред член в линията за наследяване на трона и осми правнук на 93-годишната кралица Елизабет II.

А на официалния акаунт в Туитър на принц Уилям, по-големия брат на Хари, има две нови снимки по случай Деня на бащата.
 
Дворецът Кенсингтън разпространи снимка как Уилям, който следващата седмица ще отбележи 37-ия си рожден ден, играе на люлката с малкия си син, едногодишния принц Луи.
 

Втората снимка показва Уилям да се отдалечава от хеликоптер, облечен с пилотска униформа и придружен от баща си принц Чарлз.
 
На официалния акаунт на принц Чарлз в Туитър пък е качена снимка, на която са тримата с Уилям и Хари, всички във военни униформи.