Кики Палмър
Кики Палмър / Gulliver/Getty Images
Актрисата и певица Кики Палмър ще води предстоящата церемония за видео музикалните награди на MTV (Ем Ти Ви), съобщават ЮПИ и Контактмюзик.

Двадесет и шест годишната Палмър лично е оповестила новината в Инстаграм.

"Присъединете се към мен като водеща на видео музикалните награди по телевизия MTV на 30 август", написа актрисата и певица.

По-рано бяха съобщени имената на първите потвърдени изпълнители за церемонията - южнокорейската кей-поп формация Би Ти Ес, рапърката от САЩ Доджа Кет и колумбийският регетон певец Джей Балвин.

Би Ти Ес, които са с три номинации за отличията, ще изпълнят за първи път новия си сингъл "Dynamite". Парчето ще излезе на 21 август.

Доджа Кет и Джей Балвин също са сред номинираните за видео музикалните награди на MTV. С най-много номинации - по девет, са Лейди Гага и Ариана Гранде, следвани от Били Айлиш и Уикенд с по шест.

Отличията ще бъдат раздадени на 30 август. Наградното шоу ще бъде излъчено от центъра "Барклис" в Бруклин. Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо заяви миналия месец, че проявата ще бъде съобразена с всички разпоредби за безопасност, в това число ограничена или отсъстваща публика, на фона на продължаващата коронавирусна пандемия.
БТА