Съвсем скоро стана ясно, че риалити сензацията Ким Кардашиян най-сетне се нареди в клуба на милиардерите. Състоянието на звездата вече е по-голямо от милиард долара.

Ким Кардашиян и Кание Уест - една любов, но не вечна (СНИМКИ)

Новият статут на 40-годишната брюнетка се дължи отчасти на двете ѝ предприятия за козметика и бельо KKW Beauty и Skims, както и на рекламните ѝ договори, и на риалити предаването, в което участва.

Кайли Дженър на 22: Скандална и богата (СНИМКИ)

През октомври 2020 г. сп. Forbes оцени състоянието на Кардашиян на 780 милиона долара, припомня каналът "Cool News" във vbox7.
Сестра ѝ Кайли обаче вече не е милиардерка. Изданието оцени състоянието ѝ на около 700 милиона долара след трудната пандемична година и преоценяване на печалбата ѝ от компанията ѝ за козметика, 51 процента от която придоби "Коти". Тези данни обаче изобщо не са разстроили Кайли, а Ким не се е възгордяла. Двете сестри решиха да се отдадат на поредното кратко пътешествие, за да разпуснат.

Кайли Дженър - жената, която може да има всичко (ГАЛЕРИЯ)

Те си подариха няколко слънчеви почивни дни, като демонстрираха много плът и супер извивки, за които работят здраво. Не става ясно къде са били секси мамчетата, но от снимките е видно, че са се наслаждавали на свободното си време.
Пролетната ваканция на двете сестри е изпълнена с много сън, разходки и слънчеви бани, с които да се заредят за новите предизвикателства и работни ангажименти. Макар и на почивка, Ким е заедно със своите деца, с които обожава да прекарва постоянно времето си.