Юбилейното издание на любимото предаване изненада зрителите с десети участник
С грандиозен спектакъл и неочаквани изненади бе белязан стартът на десетия юбилеен сезон на „Като две капки вода“ по NOVA. В любимото шоу за имитации неочаквано се появи и 10 участник. Певицата Анелия зае своето място до Алисия, Крисия, Мариана Попова, Есил Дюран, Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов. По традиция изборът на образи и песни за първия лайв бе в ръцете на звездните участници, а след изпълненията си те получиха оценки от журито на „Като две капки вода“ - Хилда Казасян, Юлиан Вергов, Димитър Ковачев – Фънки и зрителите.

Шоуто бе открито с общо изпълнение на „Crazy In Love” на Beyonce от победителите в предишните издания на „Като две капки вода“ – Михаела Маринова, Невена Бозукова – Неве, Рафи Бохосян, Стефан Илчев, Славин Славчев и Ненчо Балабанов.

Като две капки вода
NOVA

Победата в първата вечер от юбилейния сезон грабна Есил Дюран. Тя спечели зрителите и журито с образа на великата Арета Франклин и великолепното представяне на „Natural Woman“, с което изправи на крака публиката в студиото. „Много благодаря на всички. Много съм изненадана, защото всички бяха много добри“, призна Есил за дебюта и победата си.

Сцената на шоуто пръв завладя Александър Сано, който взриви публиката с рок хита „Zitti E Buoni” на италианската група, която спечели последното издание на Евровизия – Måneskin. “Невероятно представяне. Много ми хареса, че в този сезон тръгваме много силно! Още първият образ е изграден”, впечатлен бе Фънки след изпълнението на актьора.



Веднага след него Крисия вдигна публиката на крака с образа си на носителката на 7 награди „Грами“ Тони Бракстън и най-известната й песен – “Unbreak My Heart”.



Алисия
полетя над сцената като световната звезда Дуа Липа с невероятно изпълнение и хореография, която остави журито без думи.



Руслан Мъйнов
успя да пренесе всички във филмовата класика „Кръстникът“ като влезе в ролята на италианската звезда Джани Моранди, с което предизвика истински възторг в публиката.



С три поредни имитации на български звезди под прожекторите излязоха актьорите Моню Монев, Дарин Ангелов и певицата Мариана Попова. Моню бе избрал за първа своя имитация Дони и неговия хит „Ближи си сладоледа, който изпълни пред очите на дуетната половинка на Дони – Момчил. „Върнах се 30 години назад с това изпълнение. Имитацията беше страхотна! Благодаря ви за това уважение!“, сподели Момчил.



Дарин Ангелов се превъплъти в образа на Орлин Павлов.


 
Мариана Попова разчувства всички с изпълнение на „Повей, ветре“ на незабравимата Паша Христова.



Минути преди зрителите да разберат кой е десетият участник в шоуто, Краси Радков поздрави всички за празника на влюбените с една от най-емблематичните любовни песни – “Love Me Tender” на Краля на рока – Елвис Пресли.



Изненадата на вечерта бе певицата Анелия, която влезе в шоуто като 10-и участник и избра да дебютира на сцената с хита на гръцката изпълнителка Елена Папаризу – “My Number One”. Със сложна хореография тя събра положителните коментари на журито. „Анелия, добре дошла. Беше прекрасно изпълнение. Откъде намираш сила за това танцуване и пеене“, коментира Юлиан Вергов за имитацията ѝ.

Шоуто завърши с добре познатия Бутон на късмета, пред който всички се изправиха за първи път. Той отреди Дарин да бъде Meat Loaf, Моню да влезе в ролята на Николина Чакардъкова, Мариана Попова да излезе на сцената следващата седмица като Rag’n’Bone Man, Крисия да имитира Britney Spears, Алисия да се превъплъти в Богдана Карадочева, Краси Радков да се преобрази в Beyonce, Анелия да заблести под прожекторите като Лили Иванова, Александър Сано да бъде Rihanna, Руслан Мъйнов да представи песен на Freddie Mercury, а Есил Дюран да пресъздаде образа на David Damian от Maneskin. Как ще се справят десетте участници с новите образи? – разберете следващия понеделник от 20:00 по NOVA.