Какво ви е подготвила съдбата в сферата на любовта според зодията? (ВИДЕО)

Пълен любовен хороскоп за всяка от зодиите

Пълен любовен хороскоп за всяка от зодиите
Така дългоочакваното лято вече е тук и със сигурност нямате търпение да разберете какво ви е подготвило то.

Емоции, погледи, флиртове или истинска любов? Звездите вече знаят. Ето какво ви е подготвила съдбата в сферата на любовта според зодията:

Овен 

Не кръв, а истинска любов ще тече във вените ви. Лятото е страхотен сезон да се запознаете с нови хора, а това лято ще бъде съдбоносно за вас. Ако пък сте във връзка, обръщайте внимание на човека до вас.
Телец

Може би имате усещането, че вашият партньор се отдалечава от вас, но спокойно! Това е само усещане. Към средата на сезона ще се преоткриете. Ако нямате човек до себе си, може би е редно да изчакате до есента, за да потърсите такъв.
Близнаци

За свободните сред вас сезонът ще бъде спокоен, но това не означава, че няма да откриете вашия човек. Трябва да си дадете сметка какво точно искате от живота. За тези, които са обвързани, сезонът ще повиши градусите на страст и ще прекарате чудни летни дни с любимия човек.
Рак

Раци, не очаквайте от сезона твърде много. Партньорът ви ще се опита да задоволи желанията ви, но в крайна сметка щастието не е само в спалнята. За необвързаните - оставете се на течението!
Лъв

Сезонът може би започва трудно, но годината в любовен план ще е страхотна. Независимо дали сте обвързани или не. 
 
Дева

Ако започвате лятото като свободни, то е сигурно, че няма да го завършите така. И тук говорим за истинска любов от пръв поглед. Страстна, силна, емоционална... За обвързаните Деви лятото ще донесе нов етап във връзката.
 
Везни

Лятото не започва добре за вас и вие знаете това. Обвързаните представители на зодията ще имат доста спорове с любимия човек. Но изчакайте до средата на август, тогава нещата ще потръгнат. 
 
Скорпион

Може би ще се чудите дали имате все още нещо общо с онзи човек, когото наричате любим. Но истината е, че гледате в различни посоки вече. За необвързаните скорпиони сезонът е подходящ за нови приятелства, но не и връзки.
Стрелец

Стрелци, вие със сигурност търсите запомнящи се моменти този сезон, но няма да ги получите във връзката си. Напрежението помежду ви ще направи и най-слънчевият летен ден мрачен. Въпреки това през август ще имате поводи за усмивки.
 
Козирог

Необвързаните представители на зодията трябва да се оглеждат по време на почивката, защото там на плажа ще ги чака Купидон. Това се отнася и за обвързаните, които ще са изправени пред дилема - да изневерят или не?
Водолей

Необвързаните водолеи да внимават по кого хлътват и дали той има същите желания за дългосрочна връзка като тях. За обвързаните представители на зодията предстоят слънчеви моменти във всеки аспект. Ще се чувствате добре и ще ви личи.
 
Риби 

Добри новини за необвързаните Риби: вибрациите, които изпращате на вселената, ще ви отвърнат с нещо изкушаващо. За обвързаните обаче нещата не стоят така - партньорът ви ще увеличи дистанцията помежду ви. Трябва да поговорите сериозно.