Не е тайна, че много гости на хотелите си прибират различни предмети от тях. Проучване на сайта Wellness Heaven изследва 1157 хотела с четири и пет звезди, разположени предимно в Европа, за да определи предметите, който гостите крадат най-често. Вижте ги в канала "7-те НАЙ" във vbox7:

7. Батерии

22% от хотелиерите казват, че гостите им крадат батерии. Данните сочат, че американците са най-често срещаните крадци на батерии, а французите крадат дистанционни за телевизори.

6. Козметика

32.8% от гостите на луксозните хотели крадат шампоани, сапуни и всякакви други продукти за красота и грижа за тялото. Германците и британците са първенци при краденето на козметика и тоалетни принадлежности от хотелите.

хотел
ThinkStock/Getty Images

5. Прибори и съдове за хранене

33.6% от хотелиерите споделят, че гостите им крадат приборите от предлагания румсървис. Например италианците най-често крадат чаши за вино. Австрийците си прибират за вкъщи чинии.

4. Писалки

39.1% от хотелиерите съобщават за липсващи писалки.

3. Закачалки

49.3% от гостите на луксозни хотели крадат закачалки. Според Business Insider дървените закачалки са най-трудните за крадене от хотелите с 4 или 5 звезди, тъй като към тях аларма за защита срещу кражба.

Не е за вярване какво се краде от хотелите

2. Халати

Както козметика, така и халатите са сред предпочитаните на немските и британските посетители на хотелите в тази класация. 64.1% от анкетираните хотели посочват, че често гостите им си тръгват с халат в куфара.

1. Хавлии

Най-добрите хотели предлагат меки и красиви хавлии, които са повод за изкушение на посетителите. 77.5% от анкетираните хотелиери се оплакват от липса на хавлии.

хотел
iStock/Getty Images