"Гримът е универсален за всички", казва инфлуенсърът Патрик Стар. Гримът се възприемаше като нещо само за момичета, но в наши дни доста неща се променят с бързи темпове. Лекият макиаж вече се използва от всички полове, а това се приема като форма на себеизразяване и изкуство.

Разнообразието и свободата на изразявате са от изключително значение, не трябва да се съобразяваме с мнението на другите, ако не нарушаваме важни и общественозначими закони, пише каналът "OMG Facts" във vbox7.  Вижте някои от най-известните мъже в света, които не се притесняват да носят грим:

Били Портър

Били Портър е американски актьор, певец и модна икона. Завършва Драматичното училище на университета „Карнеги Мелън“ и става известен на Бродуей, преди да започне солова кариера като певец и актьор. В последните няколко години неговите изяви на различни холивудски събития се превърнаха в цяло събитие. Ексцентрични и модерни тоалети, обувки на висок ток и грим, който впечатлява дори най-добрите в сферата на макиажа.

via GIPHY

Адам Ламбърт

Певецът е известен с певческите си възможности и някои хитове, с които доби световна слава. Ламбърт се отличава с тежкия грим, с който винаги излиза на  сцената. Той е бил критикуван именно за това си решение, което обаче следва плътно през годините и не се притеснява да изразява себе си. В началото на годината Адам заяви, че би се радвал, ако може да стартира собствена козметична линия, която вероятно ще се радва на успех.
 

Коди Фърн

Коди е изгряваща звезда, но много от тийнейджърите са луди по него и работата му. Той е австралийски актьор и режисьор, който доби огромна слава след дебюта си в "Племената на Палос Вердес", участва също в сериала "Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история". По-късно същата година Фърн игра в "Антихриста". Неговият външен вид е ексцентричен - един път ще го видите като секси бунтар, а след това със странна прическа и грим.
 

Дамяно Давид


Дамяно е голямата звезда на тазгодишната "Евровизия", печелейки я с групата Maneskin и песента Zitti e Buoni. Дамяно излъчва невероятна енергия, когато пее на сцената, а гласовите му данни са достатъчно добри, за да грабне всеки слушащ. Той е безспорен любимец на милиони жени, но си има приятелка. На нея не ѝ пречи обаче, че обича да залага на ексцентрични тоалети, обувки на висок ток и сериозен грим, но всичко това в името на едно - изкуството и рок музиката.
 

Трой Сиван

Актьор от южноафрикански произход, Youtube влогър, певец и текстописец. Трой е всестранно развита личност, но и инфлуенсър. Той е признал пред семейството си за своята сексуална ориентация още през 2010 г., а няколко години по-късно го прави публично и не съжалява за нищо. Сиван е определено интересен за последователите си и един от популярните мъже, които залагат на много лек и почти незабележим грим.