И Камерън Диас стана новодомка
И Камерън Диас стана новодомка / снимка: Reuters, архив

Камерън Диас си купи имение за 10 млн. долара в Бевърли Хилс, Калифорния. Новият дом на актрисата преди това принадлежало на Кандис Берген.

Диас вече има къща в града за 1,35 млн. долара, а ново й жилище разполага с плувен басейн, голяма градина и тенис корт, както и отделна къща за гости с три спални. Сред новите й съседи са Никол Кидман и Кийт Ърбън, Джесика Симпсън, както и младоженците Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, изброява БГНЕС.

Преди време Камерън разкри, че иска да се премести от Холивуд и да заживее във ферма. „Досега винаги съм била в движение, а това, което обичам да правя най-много, е да прекарам една година на едно място. Всъщност това място е ферма. Смятам, че хората сме „произлезли" от земята и мисля, че всичко, което имаме, е благодарение на пръстта, водата и Слънцето. Чела съм доста за земеделието и част от мен иска да бъде близо до земята", допълни актрисата.

Междувременно Диас намери време да „похвали" и работата си с Том Круз в продукцията „Knight and Day". Тя призна, че се наслаждава на работата с актьора, тъй като двамата са свързани по необичаен начин. „Винаги сме знаели, че между нас има химия. Разбрахме го преди 10 години, когато снимахме „Vanilla Sky". Разбираме се чудесно и винаги се чувствам в безопасност с него. Това не се среща често при нас актьорите", откровеничи актриса.