/ Gulliver/Getty Images
Херцогиня Камила има влечение към кухнята и не прави никакво усилие да скрие това. Често фотографите я улавят как си похапва на публични събития. А и при всеки удобен момент чашката е в ръката й.

Gulliver/Getty Images

Определено Камила никога не пропуска да дегустира.

Gulliver/Getty Images

Тя и съпругът й принц Чарлз постоянно обикалят света, срещат се с различни хора и имат възможността да опитат автентичните кухни на страните, които посещават. А най-доволна от тази привилегия изглежда Камила.

Gulliver/Getty Images

Херцогинята печели много фенове, като си похапва на публични събтия. По принцип не е прието членовете на кралското семейство да ядат много на публични места. Но Камила изобщо не обръща внимание на това правило и дори с удоволствие го нарушава.

Gulliver/Getty Images

При едно от посещенията си в училище, тя разкри пред учениците, че много обича да си похапва суров грах директно от шушулката. Тя и принц Чарлз отглеждат органични продукти в градината си, а Камила дори е успяла да запали и внуците си по нейната традиция да яде грах още, докато е в градината.

Gulliver/Getty Images

Освен да дегустира, Камила обича и да се включва в приготването на храната.
Присъствала е на много събития, свързани с кулинарията, където бързо запретва ръкави и се включва в приготовленията на храната.
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук