/ / Gulliver/Getty Images
След настоящия съпруг на херцогинята на Корнуол Камила - британския престолонаследник принц Чарлз, с коронавирус се е заразил и бившият й мъж Андрю Паркър-Боулс, съобщи сп. "Пийпъл".

Според публикация във в. "Дейли телеграф" 80-годишният Паркър-Боулс е прихванал заразата на фестивала Челтнам в Глостършър, Англия. Ежегодната конна надпревара беше организирана между 10 и 13 март.

В рамките на проявата бившият армейски офицер е контактувал с принцеса Ана, дъщерята на кралица Елизабет Втора, и дъщеря й Зара Филипс.

Принц Чарлз сподели за битката си с коронавируса (ВИДЕО)

 
Камила и Андрю Паркър-Боулс се разделиха през декември 1994 г. след продължил 20 години брак. Разводът им беше финализиран три месеца по-късно. Бившата двойка има 45-годишен син, Том, и 42-годишна дъщеря, Лора. Камила се омъжи за принц Чарлз през 2005 г.

Новината, че бившият й съпруг се е заразил с коронавируса идва само седмица, след като от Кларънс хаус съобщиха, че 71-годишният престолонаследник е дал положителен резултат за същото заболяване.

Принц Чарлз излезе от изолация и се чувства добре

Принц Чарлз прояви леки симптоми и се самоизолира заедно със съпругата си в имение в Шотландия. В понеделник престолонаследникът оповести, че вече се чувства добре и е преустановил самоизолацията си, припомня изданието.
БТА