Годината на дракона ще донесе щастие на Ал Пачино, но Владимир Путин е заплашен
Годината на дракона ще донесе щастие на Ал Пачино, но Владимир Путин е заплашен / снимки: Reuters, архив

Годината на дракона, която според китайския календар започва в понеделник с настъпването на Лунната Нова година, ще бъде сполучлива за актьора Ал Пачино, но руският министър-председател Владимир Путин трябва да внимава, защото може да загуби много пари, заяви тайвански гадател, направил предсказания за това, което очаква известни хора, родени в годината на дракона, съобщи Ройтерс.

"Путин е роден през 1952 г. Тази година той има отрицателна звезда за богатство, което означава, че може да загуби много пари", каза Чан Вей-чун за руския премиер, срещу когото миналия месец имаше масови протести заради спорните избори в Русия.

Годината на дракона ще донесе щастие на Ал Пачино но Владимир Путин е заплашен
netinfo

"Като държавен лидер е възможно той да не получи парите, които би трябвало да спечели, или в крайна сметка да стане така, че да трябва да похарчи всички пари, които спечели", заяви гадателят.

За родения през 1940 г. Ал Пачино звездите вещаят щастие през тази година, особено ако върши добри дела, предава БТА. "Тази карта показва "ярко слънце", което означава, че той може да прогони проблемите с добър късмет заради благотворителните си дела или помощта, оказана на други", каза Чан.

Актрисата Сандра Бълок, която е родена през 1964 г., трябва да бъде нащрек за манипулатори, но може да й се усмихне щастието да забременее.

Родената през 1976 г. актриса Рийз Уидърспун може да се радва на по-голям успех в работата, въпреки че е възможно да бъде подложена на стрес.

В китайския зодиак има 12 знака на животни. "Дракони" са хората, родени през 1940, 1952, 1964, 1976 и 1988 г.