Няма спор - всички искат „София Ден и Нощ“ да се върне на екран. Дали това ще стане или не, още не се знае, но продължаваме да разкриваме пикантните подробности, които героите от сериала споделиха за Vbox7.

В новия епизод на „Героите от София Ден и Нощ: Отново заедно“ от Vbox7 надигат завесата над това как са избрани конкретните герои и персонажи при кастинга, как се снимат секс сцени с непознати, имало ли е повече от игра за пред камерата между някои от тях, ревнували ли са се и какви са мръсните тайни, които са обикаляли из коридорите на снимачните площадки.

Оказва се, че Димитър (Дани) и Кристиан (Митака) са единствените, които са избрани още на първия каст, а е имало още пет тура след това. Двамата толкова добре са влезли в образ веднага, че продуцентът е бил сигурен, че са идеални за сериала. Реално те са и от малкото герои, които участват във всички 500 епизода, от самото начало до края и шеговито коментират, че останалите са дошли „на готово“, когато сериалът вече е имал слава.

Най-вероятно, една от най-вълнуващите за всички теми е имало ли е нещо повече освен игра за пред камерите между актьорите. Всички избягват този въпрос, защото са ужасно близки помежду си и отричат да има нещо повече от работа и приятелство между тях. За сметка на това си признават, че секс сцените са се получавали с лекота и не са били трудност за тях.

Любопитен факт е, че Кристиан, въпреки че е един най-обичаните персонали на сериала е бил уволняван на два пъти, заради бурния си нрав. Но продуцентите са знаели, че сериалът няма да е същият без него и са го връщали в роля бързо и двата пъти.

Близостта на героите на екран е създала силни приятелства в живота. Теди (Джулия) споделя, че след като е влязла в сериала Адриан (Марио) е станал един от най-близките за нея хора и именно той е бил до нея в труден момент от живота ѝ.

Когато събереш толкова много млади и красиви хора на място често се случват и проблеми и не винаги всеки харесва всеки. Това е съвсем в реда на нещата и далеч не сме очаквали, че сериалът „София Ден и Нощ“ е изключение. Затова и не се изненадахме, че по коридорите на снимачните площадки са се разнасяли различни слухове и че е имало сцени, които са се получавали доста по-трудно от обичайното.

За да разберете всичко, което споделят Димитър, Калина, Елизабет, Кристиан, Теди и Адриан - гледайте епизод 2, част 1 и част 2 във Vbox7.