Все още е прието мъжът да предложи брак на своята любима. Но има жени, които се оказаха достатъчно дръзки, за да предложат сами на своята половинка. Каналът „Top Of The Tops“ във vbox7 показва кои са те:

Кристин Бел

През юни 2013 Кристин Бел използва Туитър, за да предложи на партньора си Дакс Шепърд. Актьорът се съгласява, а днес те имат две деца.

Кристин Бел
Gulliver/Getty Images

Бритни Спиърс

Певицата предлага на тогавашния си приятел Кевин Федърлайн през 2004 по време на полет. Първоначално бившият танцьор е отказал, тъй като към този момент не е мислил да й предлага брак. Въпреки това се съгласява. Бракът им продължи три години, а най-хубавото, което излезе от него – двамата им сина.

Бритни Спиърс - от сладка ученичка, през скандална поп дива, до секси мамче (СНИМКИ)

Пинк

През 2005 певицата предлага на мотоциклетиста Кари Харт по време на състезание. Тогава тя се е появила на трибуната с плакат, на който е пишело: „Ще се ожениш ли за мен? “, а след това го е сменила с „Не се шегувам“.

Хали Бери

Актрисата предложи на бившия бейзболист Дейвид Джъстис шест месеца след началото на връзката им. Венчават се на Нова година през 1993, но се развеждат през 1997.

Хали Бери
Gulliver/Getty Images

Дженифър Хъдсън

Дейвид Отунга смятал да предлага на певицата на рождения й ден през 2009. Но на неговия рожден ден тя също решава да му предложи с 5-каратов годежен пръстен. За съжаление двамата се разделиха през 2017, като дори Хъдсън поиска ограничителна заповед.

И още:

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (ГАЛЕРИЯ)

17-те най-грозни развода в света на шоубизнеса (СНИМКИ)