Джулия Луис-Драйфъс
Джулия Луис-Драйфъс / Gulliver/Getty Images
Джулия Луис-Драйфъс се завърна на снимачната площадка на сериала "Вице", след като една година се лекува от рак, предаде Асошиейтед прес.
 
Актрисата съобщи миналата година, че е болна от рак на гърдата. Малко преди това тя спечели шестата си поредна награда Еми за ролята на Селина Майър.

Джулия Луис-Драйфъс разкри, че е болна от рак на гърдата
 
Снимките по последния седми сезон на сериала започнаха преди дни. Джулия Луис-Драйфъс каза пред Асошиейтед прес, че се чувства добре, силна и енергична.
 
Актрисата се включи и в първата си инициатива за подпомагане на болните от рак. Заедно с дизайнера Уес Гордън от "Каролина Ерера" тя създаде тениска, украсена с цветя.
Приходите са предназначени за подкрепяна от нея фондация, която помага финансово на жени да си направят реконструкция след мастектомия.
 
Джулия Луис-Драйфъс стана известна с ролята на интелигентната невротичка Илейн в сериала "Зайнфелд" през 90-те години на миналия век и на вице-президента Селина Майър във "Вице".
Спечелила е 11 награди Еми за най-добра актриса, поставяйки рекорд с шест отличия в последователни години. Тя е спечелила и рекордните девет награди на Гилдията на филмовите актьори, Златен глобус и награда Пийбоди.

Вижте Джулия Луис-Драйфъс и останалите звезди на червения килим на наградите Еми 2017 (СНИМКИ
 
Актрисата е тазгодишният лауреат наградата "Марк Твен" за американски хумор на центъра "Кенеди".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА