Блясъкът на диаманти озарява винаги червения килим на наградите "Оскар". Бижутерийните къщи също са в готовност да предложат уникални и класически модели, с които звездите да заблестят още повече. В канала "Top Of The Tops" във vbox7 може да видите бляскавите бижута на звездите:

Лейди Гага


През 2019г. певицата се появи с този уникален жълт камък, които Одри Хепбърн носеше във филма „Закуска в Тифани“. Огърлицата е на стойност 30 млн. долара и е изработена от 128-каратови диаманти.

Лейди Гага
Gulliver/Getty Images

Кейт Бланшет

През 2014г. актрисата спечели награда за главна женска роля. Обеците, които бе избрала за този повод, бяха изработени от 62 скъпоценни камъка опал. Актрисата ги бе съчетала с гривна с диамантени гривна и пръстен. Всичко това на стойност 18млн.долара.

Кейт Бланшет
Gulliver/Getty Images

Чарлийз Терон

През 2014г. актрисата изглеждаше зашеметяващо на червения килим с елегантната си черна рокля и бижутата към нея. Тя бе съчетала това 31-каратово диамантено колие, на стойност 15 млн. долара с тези диамантени обеци на стойност 80 000.

Чарлийз Терон
Gulliver/Getty Images

Ан Хатауей

През 2011г. актрисата бе водеща на наградите „Оскар“. Тя се появи с този невероятен комплект обеци, огърлица и пръстен на стойност 10 млн. долара. Диамантът към колието е 94-каратов, а този на обеците 10-каратов.

Ан Хатауей
Gulliver/Getty Images

Никол Кидман

През 2008г. актрисата се появи с огромна диамантена огърлица на церемонията по връчване на наградите „Оскар“. Тя е изработена на 7600 диаманта, които наброяват около 1400 карата. За изработката на това бижу са били нужни 6200 часа, а стойността му е 7 млн.долара.

Никол Кидман
Gulliver/Getty Images

Анджелина Джоли

По време на церемонията по връчване на наградите „Оскар“ през 2009г. Анджелина Джоли събра погледите с тези 115-каратови смарагдови обеци на стойност 3.5млн. долара.

Анджелина Джоли
Gulliver/Getty Images

Марго Роби

През 2015г. на червения килим актрисата блесна с тази огърлица, която е била направена за херцогинята на Уиндзор, Уолис Симпсън, през 1938г. Тя е изработена от 150 диаманта, 300 сапфира и 18-карата злато, а цената й е 1.9 млн.долара.

Марго Роби
Gulliver/Getty Images


И още:

Дълбоки деколтета и безкрайни цепки на червения килим във Венеция (ГАЛЕРИЯ)

Най-красивите рокли от червения килим през 2018-a (СНИМКИ)

Розова звезда - най-скъпият диамант, продаден на търг

Най-скъпите рокли на червения килим (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук