Звездите, минаващи по червения килим на наградите на Академията, изглеждат винаги зашеметяващо. Разбира се, тоалетите им имат своята солидна цена. 7-те най-скъпи рокли, носени от знаменитости, може да видите в канала "7-те НАЙ" във vbox7:

7. Шарлиз Терон – 100 хил. долара

През 2013 за наградите Оскар актрисата се бе облякла с рокля на стойност 100 хил. долара. Към нея Шарлиз Терон бе избрала бижута на стойност 4 млн. долара.

Шарлиз Терон
Gulliver/Getty Images

6. Джесика Бийл - 100 хил. долара

Половинката на Джъстин Тимбърлейк също избра рокля на стойност 100 хил.долара за наградите Оскар през 2014. Мнозина бяха тези, които осъдиха избора на Бийл, но въпреки това няма как да не отбележим, че актрисата сияе.

5. Кейт Бланшет - 100 хил. долара

През 2014 актрисата избра рокля с телесен цвят на стойност 100 хил. долара. Поводът бе вторият Оскар на Бланшет за ролята й във филма „Син жасмин“.

4. Лупита Нионго - 150 хил. долара

Нионго се появи на наградите Оскар през 2015 с тази зашеметяваща рокля изработена от 6 000 перли. Перлената рокля е създадена от бразилския дизайнер Франсиско Коста, креативен директор на женската секция на модна къща "Калвин Клайн".

Лупита Нионго
Gulliver/Getty Images

3. Кейт Бланшет - 200 хил. долара

Актрисата определено не си пести средствата. Тази рокля, с която Кейт беше облечена за оскарите през 2007, бе изцяло покрита с кристали „Сваровски“.

Кейт Бланшет
Gulliver/Getty Images

2. Никол Кидман - 2 млн. долара

През 1997г. Никол Кидман предизвиква фурор с тази жълта рокля. Макар и без номинация, актрисата бе заложила на рокля за 2 млн.долара Това се превръща и в най-обсъжданата рокля, тъй като по това време са били предпочитани по-семпли дрехи.
 
1. Дженифър Лорънс – 4 млн. долара

През 2013 актрисата заложи на тази пищна рокля, с която изглежда като принцеса на „Дисни“.

И още:

Най-красивите рокли от червения килим през 2018-a (СНИМКИ)


Това ли са най-зле облечените звезди на наградите Оскар 2018? (СНИМКИ)

Голи, по-голи, най-голи – скандалните рокли през 2018 г. (СНИМКИ)

Dior: Висшата мода не трябва да бие на очи, тя е вечна (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук