Depeche Mode готови с новия албум, идват в София
Depeche Mode готови с новия албум, идват в София / netinfo
Легендарните британци Depeche Mode обявиха броя и заглавията на песните, включени в дванадесетия студиен албум Sounds Of The Universe. Албумът се очаква официално да бъде издаден на 20 април.

Преди премиерата на албума предстои премиера и на първия нов сингъл – Wrong ще прозвучи за първи път в български ефир на 6 април.

Sounds Of The Universe бележи съвместната работа на Depeche Mode и продуцента Бен Хилиър, работил с имена като Blur, Doves, Elbow и др. Хилиър продуцира и предишния албум на групата Playing The Angel. Новият албум е записан в Санта Барбара и Ню Йорк.

Дейв Геън, Анди Флетчър и Мартин Гор пристигат за своя втори мегаконцерт в България, който ще се състои на 18 май на националния стадион „Васил Левски”. Концертът в София е част от световното турне на Depeche Mode – Tour of the Universe. Преди ню уейв кралете на сцената ще се качат британците от Ladytron.

Билети за голямото събитие могат да бъдат купени на цени от 40, 45 и 55 лева от билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.