Деми Мур е известна като една от най-красивите жени в света. Актрисата винаги се е отличавала, но съвсем скоро успя да шокира хиляди фенове, благодарение на доста странния си нов външен вид, който дебютира на ревю по време на Парижката седмица на модата.

В Инстаграм Деми сподели видео от ревюто на "Фенди", като в поста е отбелязала, че за нея е "сбъдната детска мечта" да дефилира по този подиум. 58-годишната актриса откри модното събитие, облечена с красив копринен тоалет, а част от аксесоарите са дълги обеци с геометрични форми. Не облеклото обаче привлече вниманието, а нейното лице, което излъчва строгост, забелязва се с просто око обаче нещо друго - скулите са силно подчертани, както и има промяна във формата на устните. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7.

Последователите на Деми не пропуснаха сериозната промяна в лицето ѝ, като побързаха да отбележат, че интервенциите, които вероятно си е направила, са я променили до неузнаваемост.



Някои дори написаха: "Здравей, Майкъл Джексън", а други споделиха, че лицето на звездата е сякаш замръзнало. Деми не е коментирала за момента слуховете, че се е подложила на сериозни разкрасителни процедури, но не е изключено да става дума за много професионален грим.