/ NOVA
За първи път в предаването ще участва председател на Народното събрание
Интригуващи кулинарни предизвикателства и четири специални седмици с изненадващи участници ще видят зрителите в новите епизоди на „Черешката на тортата“ - от понеделник до петък, в 20:00 часа по NOVA.

NOVA

За първи път пред камерите на предаването кулинарни умения ще представи председател на Народното събрание. Зрителите ще видят още кулинарните предложения на почетни консули и професионални готвачи.

Творчески размах и артистичност в „Черешката на тортата“

Старт на новия сезон на култовия формат ще поставят част от смелите герои на най-екстремното риалити в българския телевизионен ефир - „Игри на волята“, броени дни преди форматът да се завърне с пълна сила по NOVA.

NOVA

Първи в приключението сили ще премерят състезателката по петобой Зорница Стоилова, екстремната Михаела Тодорова, танцуващата душа на формата Мирела Илиева, финалистът Филип Атанасов и големият победител Алекса Ерски. Какво се е променило за играчите една година след участието им в предаването и ще успеят ли да впечатлят шеф Манчев с кулинарни умения?

NOVA

Какви ястия ще приготвят и ще бъдат ли повод за раздаване на ниски оценки, не пропускайте от понеделник по NOVA. Във втората специална седмица на „Черешката на тортата“ пред зрителите ще готвят почетни консули.

NOVA

Дипломатите не само ще приготвят характерни блюда от страните, които представляват, но и ще разкажат интересни и вълнуващи истории. В третата седмица на любимото шоу за първи път ще гостува председател на Народното събрание, както и участници, популярни със своята политическа дейност. Този път обаче те ще се борят за плакета на шеф Манчев.

NOVA

Подобаващ завършек на специалните епизоди на „Черешката на тортата“ ще дадат професионални кулинари, които ще премерят сили в кухнята с уникални предложения и майсторско изпълнение. Каква ще бъде тежката дума на шеф Иван Манчев и кой ще си тръгне с плакета - зрителите ще научат от понеделник до петък от 20:00 часа в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.