/ ThinkStock/Getty Images
Ако искате да узнаете какъв е даден човек в леглото, просто погледнете лицето му. Проучвайки древна китайска философия, сексологът Трейси Кокс изгражда теория, че лицето разкрива всичко, което трябва да знаем за партньора по отношение на любовта и секса, доколко е освободен, верен, топъл, с въображение.

Жени разкриват кои мъже са най-добри в леглото

Очи

Ако има по-тъмен цвят на очите, това означава, че мъжът е страстен, топъл и отворен. Синеоките и зеленооките са креативни в сексуалния живот, но често са неверни като партньори, а тези с кафяви очи са дори още по-големи авантюристи.

Устни

Големи и сочни устни сочат за чувствени, всеотдайни любовници, но с по-малко въображение и находчивост. По-пълната долна устна е характерна черта на хедонистите във всичко и дори в любовта, а ако е по-тънка, човек вероятно е студен и сдържан.

Нос

Малкият нос е символ на сексуална скромност, а този, който е леко заоблен надолу - на чувственост. Хората с тъп нос обикновено са страстни, а тези с крив са романтични и верни.

Вижте кога жените се радват на най-добър секс

Грубите мачовци не са най-харесвани от жените
ThinkStock/Getty Images

Ушите

Хората с малки ушни миди са отворени и отдадени на любимата си, а тези с по-големи уши са чувствени и страстни любовници, които все пак искат и нещо "странично".

Вежди

Редките и къси вежди са знак за посветеност и саможертва в любовта, но също и за скромност в желанието за секс. За тези с гъсти вежди се твърди, че са чувствени, но и неверни.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС