Бъдещ татко със сутрешно гадене, след като приятелката му забременя
Бъдещ татко със сутрешно гадене, след като приятелката му забременя / Thinkstock/Getty Images

Бодигард стана първият британец, който получи болнични заради симптоми на сутрешно прилошаване, след като забременя приятелката му, пише сензационно в. "Сън".

29-годишният Хари Ашби от град Бирмингам бе първият мъж, с официално потвърдена от лекарите подобна диагноза. Тя е реплика на сутрешното гадене на годеницата му Шарлот Олсоп, след като тя забременяла от него.

Охранителят изказа съчувствието си на херцогинята на Кеймбридж, която се оплакваше от същите симптоми при първото й зачеване, а сега и при второто.

По внушение Ашби започнал да трупа и килограми, успоредно с увеличаващия се корем на приятелката му. Пред таблоида гардът призна : "Сутрешното гадене ми попречи да ходя на работа. Представям си какво й е на херцогинята Катрин, която бе принудена да отмени някои от официалните си ангажименти!".

Хари Ашби, който е бивш манекен и настоящ охранител, получил специална рецепта, за да се пребори със сутрешното си гадене, характерно за родилките. Той получил симптомите два месеца след като приятелката му забременяла. Бебето им се очаква да види бял свят през месец януари.

Отначало Хари си помислил, че страда от грип. Но лекарите установили, че всъщност страда от синдрома на Кувад, известен още като синдром на съчувствената бременност.

Източник: БТА