BUENA VISTA отново в България
BUENA VISTA отново в България / netinfo

На 10-ти февруари 2010 г. зала 1 на НДК отново ще се разлюлее в любимите ритми и емоции, поднесени от LIVE FROM BUENA VISTA - THE HAVANA LOUNGE.

Артистите, които се радват на популярност навсякъде по света и "да се раздадат до край на сцената" е тяхна запазена марка, пристигат за трети път в България в познатия състав.

LIVE FROM BUENA VISTA - THE HAVANA LOUNGE се заражда през 2003 г. като проект-продължение на сагата Buena Vista Social Club, интегрирайки музиканти, принадлежащи на първоначалната група на Buena Vista Social Club - Пио Лейва, Хулио Алберто Фернандес, Хулиен Овиедо, Янко Писако и на Afro-Cuban All Stars - Тереса Гарсия Катурла, Гийермо „Рубалкаба" Гонсалес заедно с още други инструменталисти и певци, като Томас „Панга" Рамос, Адалберто „Канделита" Авила, Родолфо „Перучин" Аргудин, и др. От тогава формацията прави по две турнета на година из Европа и в различни точки на света.

От началото на 2010-та програмата на неуморните артисти е запълнена с участия в Европа и Азия.

Билетите за шоуто в София се пускат в продажба от днес на касите в Билетен център в НДК и в интернет в мрежата на Tickestream.bg. Цената им ще бъде от 25 лв до 90 лв за билет.