Тя спечели своята кастинг битка срещу гимнастичката от сезон 3 Красима Кирова
Състезателката и многократна шампионка по бодибилдинг Радостина Радева стана третият сигурен участник в седмия сезон на “Игри на волята” Тя спечели кастинг двубой срещу един от най-атрактивните играчи от третия сезон на приключенското риалити - Красима Кирова и ще се присъедини към инженера Милен Шуманов и MMA боеца Томи Борисов, които заслужиха своите места в надпреварата по-рано този сезон.

Екстремното трасе, което очакваше двете състезателки се оказа никак не лека задача за ветеранката Красима, която изпита сериозни трудности с неговото преминаване. По-добрата подготовка на Радостина даде резултат и тя съумя да грабне победата с убедителна преднина.

NOVA

Загубата за гимнастичката означаваше и лоши новини за племето на Силните, които бяха решили да се доверят на по-опитната на Арената участничка в днешния двубой. След гласуване, Зелените решиха да отлъчат корабният търговец Калоян, който ще се присъедини към племето на Дръзките преди следващата териториална битка.

Игри на волята
NOVA

Вълнуващите сблъсъци на Северното Черноморие продължават и следващата седмица с още обрати, напрегнати ситуации и спиращи дъха моменти.
Гледайте новия епизод на “Игри на волята” в понеделник, 21 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova PlayVbox7 и YouTube.