Анджелина Джоли ще осиновява още едно дете
Анджелина Джоли ще осиновява още едно дете / netinfo

Анджелина Джоли е в процес на осиновяване на дете от индийски произход, което ще допринесе за международното й домочадие, твърдят информации в американските медии.

Според източници актрисата с голямо сърце и партньорът и Брад Пит вече са подали молба за осиновяване на детето от дом за сираци в Индия. Запознат разкри за списание “Глоуб”: “Те се надяват да могат да отведат детето вкъщи до Коледа. Брад би предпочел момче на възраст под 18 месеца, за да има равнопоставеност на половете вкъщи, но Анджи не може да му гарантира, че няма да се влюби в момиченце. Каквото и да решат биха искали да кръстят детето Индия в чест на родината му”.

Първото дете на Анджлина, петгодишният Мадокс, бе осиновено от дом за сираци в Камбоджа през 2002г., а миналата година тя осинови и момиченце от Етиопия – Захара Марли Джоли. Анджелина и Брад Пит имат дъщеря, Шайло Джоли Пит, която се роди през май 2006г.

Актрисата заяви, че иска да има деца от целия свят. “Иска да създам пъстро семейство с деца от различни религии и култури от различни държави. Смятам, че ми е писано да откривам децата си по света, а не е необходимо да ги раждам”, сподели Джоли.

Джоли и Пит са неразделни откакто актьорът се раздели с Дженифър Анистън през януари миналата година. Двамата се събраха по време на участието им в “Г-н и г-жа Смит”.