Алекс Петканова е от жените, които с радост споделят някои отбрани лични моменти с последователите си в Инстаграм.  Често тя показва, че макар да се грижи за малко дете вкъщи,  намира време да обръща внимание и на себе си.

Последните снимки на Петканова са доказателство, че с упоритост, желание, много хъс и работа, човек може да се преобрази във всяко отношение – включително и в чисто физически аспект. Вижте още в канала "Красивите българки" във vbox7:

Алекс качи няколко нови фотоса, на които е само по бански от две части. Едното изображение показва Алекс в цял ръст, застанала до външна душ кабина, а зад нея се виждат зелена морава.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦂

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on


На следващата снимка се вижда мокрото ѝ тялото в близък план, а по кожата ѝ се стичат множество капчици вода от душа. Снимките събраха хиляди харесвания и десетки коментари. Сигурни сме, че мъжката половина от последователите на Петканова са останали доволни от видяното.

Наскоро семейство Петканови бе на почивка по родното крайбрежие. Те прекараха няколко дни по Черноморието, където са си изкарали повече от чудесно и са се заредили с много положителни емоции и сили за предстоящия есенен сезон.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌦

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on